Ahmet Davutoğlu terörle mücadeleyi hedef aldı

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu “4K” olarak açıkladığı başlıklarla FETÖ ile mücadeleye tepki gösterdi, Türkiye'yi demokrasi ve adalet kavramları üzerinden hedef alan açıklamalar yaptı. Öncülük ettiği açılım sürecinde PKK ve HDP ile yaptığı görüşmelere de değinen Davutoğlu, terör suçundan yargılanan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a da sahip çıktı.

Abone ol

FETÖ ile mücadeleye tepki gösterdi. Demirtaş’a sahip çıktı.

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karar gazetesine verdiği röportajda Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yaptı. “Demokrasi ve adalet” kavramları üzerinden eleştirdi.

FETÖ ile mücadeleden rahatsızlık duyan Davutoğlu, hükümetin kararlı duruşunu hedef aldı. Rahatsızlığını “4K” olarak tanımladığı başlıkla sıraladı.

Partisinin FETÖ ile mücadele unsurlarını ortadan kaldıracağını da vurguladı Davutoğlu.

Davutoğlu, öncülük ettiği açılım sürecinde HDP/PKK ile yaptığı görüşmeleri de anlattı.

Davutoğlu’nun Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alan diğer açıklaması ise HDP’ye ilişkindi. “HDP ile görüşürüm” dedi, terörden yargılanan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a sahip çıktı. İttifaklara ilişkin ise çarpıcı açıklama geldi.

ulusal.com.tr

İstanbul'da en düşük ve en yüksek mezar fiyatı ne kadar? Gündem Eğitim-İş'ten 'delege' skandalı Gündem Türkiye- İran ilişkileri gelişiyor Gündem Enver Altaylı hakkında hazırlanan iddianameden çarpıcı ayrıntılar Gündem