Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun döviz kuru açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Dalgalanmanın "manipülatif" olduğunu belirten Ünal, Kılıçdaroğlu'nu Türkiye karşıtları ile aynı safda yer almakla suçladı.

Abone ol

CHP Liderinin ekonomi açıklamasına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nu Türkiye karşıtlarıyla aynı tarafta olmakla suçladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi.

Hükümete yönelik "Yaptırım paketi" adı altında yalan, yanlış, iftira dolu tüm argümanlarını bu pakete doldurması, tam anlamıyla bir siyasi karaborsacılıktır. Bugün yaşananlara ve açıklamalara bakıldığında dolar kuru ile ilgili dalgalanmanın manipülatif olduğu ve ekonomik gerçeklerle bağdaşmadığı apaçık ortadayken Kılıçdaroğlu, aldığı pozisyon ile Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır.

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun ise tartışmalı bir genel başkan olduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu bilmelidir ki Türkiye, bugüne kadar kendisinin de sözcülük görevini üstlendiği onlarca hamleyi, Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin kenetlenmesi ile aşmıştır. Bu sebeple Recep Tayyip Erdoğan lider, Kılıçdaroğlu ise meşruiyeti tartışmalı bir genel başkandır.

Dövizdeki sert dalgalanma ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Trump'ın twitlerine tepki göstermiş ekonomi yönetimin kararlı ve tutarlı adımlar atmasını istemişti.

ulusal.com.tr

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov Türkiye'ye geliyor Gündem Erdoğan ABD'nin o tehdidini açıkladı Gündem Öncü Gençlik Yaz Akademisi sonlandı Gündem Hüseyin Vodinalı yazdı: 'Very strong Dollar' ?! Gündem