Kemal Sunal'ın Garip filmi tamamını izle... Garip filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam Star ekranlarında yayınlanacak olan Garip filminin konusu nedir? Garip oyuncu kadrosu... Garip filmi izle... Film bu akşam Star TV'de saat 20.00'de yayınlanacak.

Abone ol

Yönetmenliğini Memduh Ün'ün yaptığı 1986 yapımlı filmin türü dram-komedi.

Kemal geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara bırakılmış, kundakta bir bebek bulur. Ona acır ve yanına alır; bakar büyütür. Ancak günün birinde Fatoş'un gerçek ailesi ortaya çıkar ve kızlarını yanlarına almak isterler.

Filmin oyuncu kadrosunda; Kemal Sunal, Nilgün Saraylı, Ece Alton, Sevil Üstekin, Reha Yurdakul yer alıyor.

GARİP İZLE

ulusal.com.tr

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu nedir? Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin yapımı hangi ülkeye ait? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Müge Anlı ile Tatlı Sert yeniden başlıyor! Müge Anlı'nın ekranlara dönüş tarihi belli oldu! Müge Anlı ne zaman başlıyor? Medya Nargüzel, oğlu Uğurcan'ın babasını açıkladı! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 18 Mayıs Pazartesi 2020 Esra Erol'da canlı özet Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 19 Mayıs Salı 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya yayınlanacak mı? Medya