İmralı'ya "Yatılı misafir" dönemi başlıyor!

İmralı'da yatılı ziyaret dönemi başlıyor. PKK lideri Abdullah Öcalan'ı ziyarete giden heyet, bundan böyle cezaevindeki misafirhanede kalabilecek. Uygulamanın gerekçesi ise "Görüşmelerin daha uzun yapılabilmesini sağlamak".

Abone ol

PKK lideri Abdullah Öcalan için yeni konjektür "yatılı ziyaret"! Hükümet, "Görüşmelerin daha uzun yapılabilmesini" gerekçe göstererek müzakere heyetlerinin cezaevi misafirhanesinde kalabilmesinin önünü açıyor.

Habertürk'ün haberine göre, HDP'nin "Hava kararmadan dönme zorunluluğu, hava muhalefeti" gibi gerekçeler öne sürerek yaptığı eleştiriler üzerine AKP hükümeti önemli bir karar aldı.

Karar kapsamında Öcalan'le görüşmeye gidenlerin konaklayabilmesi için misafirhane tahsis edildi. Uygulamaya gerekçe olarak da "Görüşmelerin daha uzun sürdürülebilmesi" gösterildi.

Yani bundan böyle, Öcalan'la görüşmek için İmralı’ya gidecek olan müzakere heyetleri ve Öcalan'ın yakınları cezaevindeki misafirhanede kalabilecek.

ulusalkanal.com.tr

Soner Polat yazdı: Hüzünlü bir 30 Ağustos daha! Gündem Yenimahalle’de “Zafer”in 92. Yılı kutlandı Gündem Yenimahalle Belediyesi 30 Ağustos'u bu kliple kutladı Gündem 'Jöleli'ye yeni görev! Gündem