Erdoğan: Bu işle alâkası olmayan insana o yaftayı yapıştırıyorlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan devam eden FETÖ operasyonlarıyla ilgili dikkat çeken bir uyarı yaptı. TV'lerde yapılan yorumlara değinen Cumhurbaşkanı "At izi, it izine karışmış vaziyette. Ben bir şey atayım da nasılsa tutar diyenler var. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım" dedi.

Abone ol

Çin'de düzenlenen G20 liderler zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, devam eden FETÖ operasyonlarıyla ilgili konuştu.

TV'lerde yapılan yorumlara değinen Cumhurbaşkanı "At izi, it izi karıştı" uyarısı yaptı.

FETÖ ile mücadele çerçevesinde ihraç edilenleri kriptoların seçtiği, asıl kriptoların ise hâlâ görevde durduğu, yanlış insanların gönderildiği söyleniyor..." sözleri üzerine şöyle konuştu.

"Bunu söyleyenler kendilerine göre doğru da söyleyebilirler. Ama şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenler var. Bazıları böyle yapıyor. Özellikle yazılı ve görsel medya dünyasında bu çok var. Bazen fırsat bulduğumda TV'leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alâkası yok. Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım."

ulusalkanal.com.tr

Erzurum'da 10 iş adamı gözaltına alındı Gündem IŞİD saldırısında şehit olan 3 asker memleketlerinde toprağa verildi Gündem Türkmenler, Musul’a yapılacak operasyonu destekliyor Gündem Karkamış'ta bulunan Suriyeliler ülkelerine geri dönmeye başladı Gündem