Vatan Partisi Avusturya Temsilciliği Oluşturuldu

Avususturya'nın başkenti Viyana'da bir araya gelen Vatan Partisi taraftarları partiye üye oldu. Vatan Partisi'nin yeni üyeleri sekiz kişilik temsilcilik yönetim kurulunu seçtiler.

Abone ol

Evciler Kültür Derneği'nde toplanan Vatan Partililer partiye üye olmalarının nedenlerinin vatan ve Mustafa Kemal Atatürk olduğunu vurguladılar. Konuşmalarında duygulu anlar da yaşayan Vatan Partisi Avusturya taraftarları partilerine her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Vatan Partisi temsilciliği yönetim kuruluna talip olduklarını belirten Aslan Doğan, Erdoğan Biçer, Fikret Er, Barlas Ön, Tolga Kaya, Esen Zafer, Onur Tekin ve Kadim Ülker yeni üyeler tarafnından görevlendirildiler. Vatan Partisi Avusturya üyeleri Çanakkale Zaferi'nin Ulusal Kanal'da kutlanması için karar aldılar.

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yolunu açan Çanakkale Zaferi'ni gururla kutlarken, başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm cumhuriyet şehitlerini saygı

ve minnetle anıyoruz" dediler.

Kadim Ülker

ulusalkanal.com.tr

Norveç'ten Ermenistan'a soğuk duş! Dünya Esad'dan Kerry'ye yanıt Dünya Gösteri uçakları havada çarpıştı Dünya Almanya ve Yunanistan arasında kriz büyüyor Dünya