Survivor'da elenen isim belli oldu! 28 Nisan Salı Survivor SMS sıralaması açıklandı... İşte ünlüler takımı ve gönüllüler takımının sıralaması...

Survivor 2020'de dün ünlüler ve gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı. 6 kişinin eleme için yarıştığı potada adaya veda eden isim belli oldu.

Abone ol

Gönüllüler ve ünlüler takımından 6 adayın potaya düştüğü eleme gecesinde; Gizem, Yasin, Ardahan, Ersin, Yunus Emre ve Sercan elenme adayı oldu.

İzleyicilerin verdiği SMS oyu ile adaya veda edecek olan ismin seçildiği yarışmada adaya veda eden isim gönüllüler takımından Gizem oldu.

Gizem, performans düşüklüğü nedeniyle birçok kez eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

İŞTE SMS SIRALAMASI:

GÖNÜLLÜLER

1.Barış

2.Cemal Can

3.Nisa

4.Evrim

5.Yasin

6.Berkan

7.Ardahan

8.Gizem

ÜNLÜLER

1.Aycan

2.Mert

3.Elif

4.Sercan

5.Yunus Emre

6.Ersin

7.Aşkım

Emir bebeği aldırtmaya çalışıyor! Yemin 237. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 238. bölüm fragmanı izle... Medya Kinjal terk ediliyor! 29 Nisan Çarşamba 2020 Masum 38. bölüm fragmanı izle… Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya Bihaan Thapki'ye evlenme teklif ediyor! Aşk Bir Rüya 70. yeni bölümde neler olacak? 29 Nisan Çarşamba 2020 Aşk Bir Rüya 70. bölüm fragmanı izle… Medya Prangalı Yarim filminin konusu nedir? Prangalı Yarim filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Prangalı Yarim izle... Bu akşam saat kaçta? Medya