Adalet aranıyor...

Avukatların hedef alındığı bugünlerde hukukçular "Türkiye adaletini arıyor" sloganıyla eylem kararı aldı. Uzun soluklu bir yürüyüş planı yapan avukatlar 5 Nisan'da Bursa’dan yola çıkacak. 11'inde de İzmir’de miting yapacak.

Abone ol

Daredildiler, suçlandılar, hakarete uğradılar…

Haftalar öncesinde başlamıştı çalışmaları… Hukuk için uzun süreli bir yürüyüşe çıkılacaktı. Savcı Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terör örgütü tarafından adliyede şehit edildi, avukatlar hedef alındı. İşte bu yürüyüş bugün daha da önem kazandı.

Avukatlar adına İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan açıklama yaptı.

Yürüyüş 5 Nisan Pazar günü saat 13:00 ‘de Bursa Adalet Sarayı önünden başlayacak. Ardından Moğollar Grubunun katılımıyla kent meydanında miting yapılcak.

İzmirli avukatlara Bursa Barosu'nun avukatları da katılacak. 7 Nisan günü Bursa’dan Balıkesir’e hareket edilecek. 8 Nisan Çarşamba günü Soma’da basın açıklaması yapılarak şehitlik ziyaret edilecek.

9 Nisan’da da Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapılacak. Etkilikler gün boyu Manisa’da devam edecek. Daha sonra istikamet İzmir olacak. Avukatlar Menemen’de esnafla buluşacak.

11 Nisan’da da İzmir’de büyük bir miting düzenlenecek. Saat 14:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan mitingte "Türkiye adaletini arıyor" denilecek.

HABER: BELMA YÜCEL KAMERA: AKIN KARA

ulusalkanal.com.tr

Büyük usta son yolculuğuna uğurlandı Gündem YGS, TUS dahil 38'ini daha çalmışlar Gündem MHP'den Türkeş anması Gündem Davutoğlu'ndan avukatların aranmasına ve özel güvenliklere dair açıklama Gündem