Melih Gökçek’ten ‘parsel parsel’ tartışmasını alevlendirecek açıklamalar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile yaşadığı tartışmayı alevlendirecek açıklamalar yaptı. Belediye Meclisi'nde konuşan Gökçek, "Adam bana kızgınlığından arkamdan bir laf etmiş, ağzından bir laf çıkmış, kendisi de geri dönemiyor" dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bu sözleri üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile arasında başlayan tartışma bir kez daha alevlendi. Gökçek, Arınç'ın bu sözleri kızgınlıkla söylediğini ancak şimdi geri de dönemediğini iddia etti.

Bu konuşma, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki görüşmeler sırasında yaşandı.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kaya, konuşması sırasında “Parsel Parsel satıldı” tartışmalarını hatırlattı. Bu sözlere tepki gösteren Gökçek, kararları kendi inisiyatifiyle almadığını, belediye meclisinin onayladığını savundu.

Gökçek, Arınç'ın da bu iddiasından vazgeçtiğini öne sürdü.

"Arınç, çıktı televizyonda parseli yolsuzluk olarak kullanmadığını söyledi. Bunu bir tarafa bırakıp menfaat iddia edenden hesap sorarım. Parsel parsel bir yeri birine bedava peşkeş çekmek demektir. Adam bana kızgınlığından arkamdan bir laf etmiş, ağzından bir laf çıkmış, ne kendisi geri dönebiliyor, siz de peşine takılıyorsunuz."

CHP’li Hüseyin Kaya da "Ben söylemiyorum sizin genel başkan yardımcınız söylüyor" yanıtını verdi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan ''sınır'' açıklaması: Bunu çıkın açıklayın! Gündem Bakanlığın raporu ortaya çıktı! Gündem Bölünürsek Batı'yı unutun! Gündem Artık aile rızası aranmayacak Gündem