Atatürk'ü Tarih kitaplarından sildirtmeyeceğiz!

Abone ol

TLB Sakarya, Talim ve Terbiye kurulunun vermiş olduğu,ortaöğretim Tarih kitaplarından Türk milleti,Kurtuluş Savaşı kavramlarının ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çıkarılmasına ilişkin önergeye karşı haftasonu imza kampanyası başlattı. 17 Nisan pazar günü saat 14.00'da basına demeç verdi.

TLB Sakarya İl Sorumlusu Erol Aslan ; " Değerli basın emekçileri bugün burada Talim ve Terbiye kurulunun vermiş olduğu, ortaöğretim Tarih kitaplarından Türk milleti, Kurtuluş Savaşı kavramlarının ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çıkarılmasına ilişkin önergeye karşı bir imza kampanyası yürüteceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımları bugün Tarihine,atasına sahip çıkan bir gençlik yetiştirmiştir. Biz de bu gençliğin son halkalarıyız. Eminiz ki cumhuriyetin bu kıymetli kazanımları her daim cumhuriyet düşmanlarına karşı vereceğimiz mücadele bize ışık tutacaktır.

Bu önemli çalışmanın gününde TGB olarak büyük bir gurur daha yaşıyoruz. Dün akşam Adana'daki arkadaşlarımız İncirlik üssüne girip ABD askerinin başına kendi üslerinde çuval geçirmiştir. Bu gururu siz değerli basın emekçileri ve Sakarya halkıyla paylaşmak bizim için bir onurdur."dedi ve çalışmalara tüm Sakarya halkını davet etti.

Basına demeç verdikten sonra TLB Sakarya üyeleri imza kampanyasına devam ettiler.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye bu devrimi unuttuğu için 'bademleme' normalleşti! Gündem MHP'den Meral Akşener kararı Gündem Eskişehir'de deprem! Gündem Eskişehir'de deprem! Gündem