Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan HDP İzmir binası önündeki aileleri ziyaret etti

İzmir'de ise Evlat Nöbeti tutan ailelere Vatan Partisi Öncü Kadın heyeti ziyaret etti. Öncü Kadın Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan, HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi. Aileler de AİHM'in Demritaş kararına tepki gösterdi.

Abone ol

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan, HDP İzmir İl Başkanlığı önünde evlatları için nöbet tutan Muhbet Alemdağ, Yasür Dülger ve Mehmet Laçin'i ziyaret etti.

Ailelerle görüşen Avukat Nuriye Kadan kameralar karşısına geçti. Anaların çığlığının terörle mücadeleye farklı bir boyut kazandırdığını söyledi, HDP'nin kapatılmasını istedi.

Muhbet Alemdağ'ın oğlu çobanlık yaparken kaçırıldı. Daha 15 yaşındaydı. Arkasında gözü yaşlı bir annesi ve 7 yaşında hiç görmediği kızı Hasret'i bıraktı.

Kızı Gamze Laçin'in dönmesi için HDP önünde 16 aydın nöbet tutan Mehmet Laçin, AİHM'in Demirtaş kararına tepki gösterdi.

''Yıldırım-17 Besta operasyonu'' başlatıldı Yurt İzmir Uluslararası Mizah Festivali'ndeki skandal söyleşi iptal edildi Yurt Batman'da fıstık üretimi Yurt Yılbaşı büyük ikramiyesi 100 milyon lira: Eminönü'ndeki bilet bayisinin önünde kuyruk oluştu Yurt