Otomobilden atılarak öldürülen Hülya, gözyaşlarıyla uğurlandı

ANTALYA'da kimliği belirsiz kişilerce zorla bindirildiği otomobilden seyir halindeyken atılarak öldürüldüğü belirtilen 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın cenazesi, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Abone ol

Bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar, iddiaya göre cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında bir otomobile zorla bindirildi. Genç kızın direnmesi üzerine direksiyon kontrolünü yitiren sürücü otomobiliyle refüje çarptı. Direksiyon kontrolünü güçlükle sağlayan sürücü, daha sonra ara sokaklara girdi. Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokağa gelindiğinde araçtaki kimliği belirsiz kişiler Hülya Seyyar'ı seyir halindeki otomobilden attı. Nişanlı olan ve 2016'da evleneceği belirtilen Hülya Seyyar olay yerinde yaşamını yitirirken, plakası belirlenemeyen otomobil hızla uzaklaştı.

Genç kızın cenazesi otopsinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ndeki Hacı Hüseyin Camii'ne getirildi. Burada Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kalkan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Hülya Seyyar'ın cenazesi konulduğu cenaze aracıyla Yayladağı Asri Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta bekleyen anne Birsen ile baba Halil Seyyar, kızlarının cenazesinin gelmesiyle gözyaşlarına boğulup sinir krizi geçirdi.

Anne ve babayı yakınları teselli etmeye çalışırken, genç kızın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. DHA

Otomobil kamyonla çarpıştı: 1 ölü Yurt Erzurum buz tuttu Yurt Çocukların dikkati yavru köpekleri kurtardı Yurt Görme engelli yoluna direk engeli Yurt