Kim ve Trump hemfikir: Biden düşük zekalı

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Lideri Kim Jong-Un ile ABD Başkanı Donald Trump bir konuda fikir birliğine vardı. O da eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in "Düşük zekalı" olması. Açıklamayı Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders yaptı. Sanders iki liderin Joe Biden'in "Düşük zekalı" olduğu konusunda hemfikir olduğunu söyledi

Abone ol

Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, ABD'nin 2020 başkanlık adaylarından Biden hakkında konuştu.

Biden, kampanya konuşmasında Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti liderini "diktatör ve tiran" olarak nitelemiş ve Trump'ın Kim ile görüşmesini eleştirmişti.

Sarah Sanders, Trump'ın, Kore Demkratik Halk Cumhuriyeti medyası tarafından Biden'in "düşük zekalı bir ahmak" olarak adlandırılmasına katıldığını belirtti.

Beyaz Saray sözcüsü, "Her iki liderin de eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden hakkında yapılan bu değerlendirmeye katıldığını düşünüyorum" dedi.

Sanders, Trump yönetiminin Kore ile olan politikasının başarılı olduğunu ve konu hakkında eleştirel bakan kişilerin tarafsız olmadığını savundu.

Japonya'da bulunan Trump da Twitter'dan açıklama yaparak, Kuzey Kore'nin kısa menzilli füze denemeleriyle ilgili rahatsızlık duymadığını, Kim Jong-un'un, verdiği sözü tutacağına inandığını belirtti.

ulusal.com.tr

Hekim: Arabulucu olacağız Dünya Venezuela için Oslo süreci başlıyor Dünya İran'dan Körfez'e 'saldırmazlık' teklifi Dünya Ali Rıza Kediver: İran'ın alternatif yöntemleri var Dünya