İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! 11 kişi gözaltında...

İstanbul Emniyeti ve Jandarma uyuşturucu çetelerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Son olarak Silivri'de yapılan uzun süreli takipte, "baron" lakaplı şebeke liderinin de aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Bahçelievler'deki 14 adrese eşzamanlı yapılan operasyonda ise 11 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

İstanbul Emniyeti ve Jandarma'nın, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları sürüyor.

2 ayrı operasyon düzenlendi. İlk adres Bahçelievlerdi. 14 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Uyuşturucu sattığı belirlenen 11 kişi kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonlarına özel harekat timleri ve havadan polis ekipleri de destek verdi. Aramalar sırasında evlerde bulunan çok sayıda uyuşturucu maddeyede el konuldu.

İkinci adres Silivri oldu, hedef ise büyük bir uyuşturucu çetesiydi.

Operasyonun başında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı vardı. Ekipler uzun süredir "baron" lakaplı çete liderinin peşindeydi. Zehir taciri Barona ulaşabilmek için, eşinin doğum yaptığı ameliyathane kapısında bile bekledi.

Gelen ihbarları değerlendiren Jandarma ekiplerinin aylarca süren takibi sonuç verdi. Şebeke liderinin de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı, 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ulusal.com.tr

Zonguldak'ta sağanak yaşamı olumsuz etkiledi Yurt Şırnak'ta 6 PKK'lı teslim oldu Yurt Şampiyon, günde 33 kilogram yem tüketiyor Yurt Evi yıkıldı, sokakta kaldı! Geç gelen adalet Yurt