Yabancı futbolcu ve teknik direktörlerden Brezilya-Almanya maçı yorumu

Yabancı futbolcu ve teknik direktörler, Almanya'nın 7-1'lik galibiyetini yorumladı. İşte o yorumlar..

Abone ol

Yabancı futbolcu ve teknik direktörler, Almanya'nın 7-1'lik galibiyetini yorumladı. İşte o yorumlar..

Joachim Löw (Almanya Milli takım futbol direktörü):

"Bugün, bu tutkular ve duygulara sakinlik ve olgunlukla, ve tabiki cesaret ve kendi gücümüzle davranmak çok önemliydi. Brezilyalılar bu gollerden sonra şok halindeydi ve sobra işimiz kolaylaştı. Herkes görevini inanılmaz derece iyi ve konsantreli şekilde tamamladı. Biraz alçakgönüllülük de iyidir şimdi, her şey devam ediyor. Şimdi pazar günü olacak finale kadar konsantrasyonumuzu kaybetmemeye dikkat etmeliyiz."

Wolfgang Niersbach (Almanya Futbol Federasyonu Başkanı): "Alman futbolu ve dünya futbolu için tarihi bir gün. İnanılmaz bir performans, kelimelerle ifade edilemez. Sansasyonel demek yetersiz kalır, efsanevi demek de hafif kalır. 19 dakikada 5 gol - şeref tribününde herkes bana öylece baktı. Bu başka bir yıldızdanmış gibiydi. Antrenör ve takım için öyle seviniyorum ki. Ama şimdi kendimizi kaybetmememiz gerekiyor. Pazar günü son büyük adımı atma fırsatımız var, 4.cü kupayı kazanmak."

Thomas Müller: "Bu tabiki beklenilen bir şey değidi. Maçların ne kadar değişik olabileceğini bu şekilde gördük. Ama biz henüz hedefimize ulaşmadık.Tekrar tam gaz vereceğiz ve kupayı alacağız."

Oliver Bierhoff (Takım menejeri): "Brezilyalılar bir noktadan sonra kontrolü kaybetti. Biz bundan faydalanacak kadar iyiydik. Ben de bugün çok zor bir maç olacağını sanmıştım. Bugün iyi olan biz olduğumuzu herkes anlayabildi. Henüz hiçbir şey kazanmış değiliz, 2:1 veya 7:1 kazanmak fark etmez. Final maçında şans yine 50:50 oluyor."

Miroslav Klose: "Böyle bir maçtan sonra tabiki çok zor şimdi. Şok iyi başladık. Uyum içinde olduğumuzu antrenmanlardan da anlaşılıyor. Biz bir bütünüz. Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz. Toni Kroos her topu olması gerektiği yere ulaştırıyor ve bu gerçekten büyük bir yetenek."

Per Mertesacker: "En cesur uzmalar bile bunu beklememiştir herhalde. Kendimizden geçmiş gibiydik. Banktan bile bunu açıklamak imkansız. Bugün çok şey uyum içindeydi. Önemli olan sonucu çabuk unutmak çünkü hemen favori olarak gösteriyorlar. Herkes sadece % 5 daha az performans gösterirse, ve böyle bir maçtan sonra bu çok çabuk gerçekleşebilir, zor olur."

Philipp Lahm: "Sevinçliyiz ama şimdi önümüze bakıyorus. Final için formumuzu korumaya ve dünya şampiyonu olmaya çalışıyoruz."

Julio Cesar (Brezilya kalecisi): "Bunu açıklamak imkansız. Almanların çok çabuk oynadığını kabul etlemliyiz. Alman çok güçlüydü işte, ilk golden sonra çöktük, kimse anlamadı bunu. Şimdi eve gidiyoruz ve ailelerimize sarılacağız. Almanya'yı tebrik ederim. Ama biz güçlü bir takımız ve ben oyuncuların tekrar ayağıya kalkacaklarından eminim."

Alejandro Sabella (Arjantin antrenörü): Sadece ilk yarıyı izledim. Ama Almanya gercek bir güç. Bu kadar büyük takım arasında böyle bir sonuç hiç normal değil. İnanılmaz.

ulusalkanal.com.tr

Es-Es Mori'yi renklerine bağladı Spor Efsane futbolcu yoğun bakımda Spor FIFA, Neymar'a tazminat ödeyecek Spor İşte Fenerbahçe'yi ateşe atanların şeceresi Spor