Kahraman şehitlere veda

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan 2 asker ve 1 polis için memleketlerinde tören düzenlendi. Törenlerde Kürtçe ağıtlar yakıldı. Kahrolsun PKK sloganları atıldı.

Abone ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan 1 polis ve 3 asker için memleketlerinde tören düzenlendi.

Polis Özel Harekat memuru Çoşkun Nazilli'yi Antalyalılar konvoylar ile karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla gelen yurttaşlar şehidin naaşını babaevine getirdi.

Nazilli, evli ve 2 çoçuk babasıydı. Yurt dışında özel görevde bulunuyordu. Mardin Nusaybin ilçesindeki operasyonlara katılmak için dilekçe vermişti.

15 yıllık polis memuru olan Özel Harekat Polisi Çoşkun Nazilli'yi on binlerce yurttaş kırmızı beyaz bayraklar ile son yolculuğuna uğurladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Vedat Aykut'un naaşı ise Diyarbakır'a getirildi. Diyarbakır şehidini kürtçe ağıtlarla karşıladı.

Aykut evli ve 2 çocuk babasıydı. Şehit Uzman Çavuş için köy meydanında tören düzenlendi. Törenin ardından kürtçe ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz için de binlerce yurttaş Türk bayrakları ile Osmaniye’de toplandı.

Etiz evli ve 2 kız çocuğu babasıydı. Şehit Uzman Çavuş, 36 yaşındaydı 16 yıllık askerdi. Sazlık köyünde toprağa verildi.

36 yaşındaki Yüzbaşı Halil Özdemir için yarın memleketi Mersin'de tören düzenlenecek.

ulusalkanal.com.tr

'Uzun far yakma' cinayetine 25 yıl hapis cezası Gündem MHP'li Yusuf Halaçoğlu'ndan 'çocuğa istismar' suçu için idam teklifi geldi Gündem Meclis'te bu hafta bunlar konuşulacak Gündem Rus heyeti Türkiye'ye geldi Gündem