Muğla'da terör örgütüne eş zamanlı operasyon: 18 gözaltı

Muğla ve ilçelerinde sabah erken saatlerde terör örgütü ile bağlantıları olduğu ve eylem hazırlıkları içerisinde oldukları öğrenilen kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Abone ol

Muğla ve ilçelerinde sabah erken saatlerde terör örgütü ile bağlantıları olduğu ve eylem hazırlıkları içerisinde oldukları öğrenilen kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.00 sıralarında Milas, Marmaris, Bodrum ve Datça ilçelerinde eş zamanlı olarak terör örgütü bağlantılı evlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında Milas'ta 6 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı baskınlar 6 kişi gözaltına alınırken diğer ilçelerde 12 kişi gözaltına alındı.

Milas, Marmaris, Bodrum ve Datça ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında Terörle Mücadele Grup Amirliğine getirilen şahısların buradaki sorgusu devam ediyor.

Yapılan operasyon sonucunda ele geçirilen örgütsel döküman ve malzemelere el konuldu.

Aykut Kurt/Muğla

Emniyetten İstanbul'da metrolar için bomba uyarısı! Gündem Halis Bayuncuk tutuklandı Gündem Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı! Gündem Demirtaş'tan açıklama Gündem