Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan koalisyon seneryoları

7 Haziran seçimleri sonrası için konuşulan koalisyon senaryoları ile ilgili hem Başbakan Davutoğlu hem de CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi. AKP'nin tek başına iktidar olacağını savunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "böyle bir ihtimal yok" dedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise koalisyon iddialarını yalanlamadı, "bu aşamada koalisyonu tartışmak doğru değil" dedi.

Abone ol

2015 seçimleri sonrası için konuşulan koalisyon senaryolarıyla ilgili AKP ve CHP'den açıklama geldi.

Katıldığı televizyon programında koalisyon ile iligili soruyu yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "böyle bir ihtimalin olmadığını" söyledi.

AKP'nin tek başına iktidar olacağını savunan Davutoğlu, CHP-MHP ve HDP'yi kastederek "Bunların üst aklı koalisyon yapın diyor. Bunların aklı da koalisyona yetiyor" dedi.

Koolisyon tartışması ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da konuştu. Hürriyet gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu koalisyon iddiasını yalanlamadı. Kılıçdaroğlu, "koalisyonun bu aşamada tartışılmasını doğru bulmadığını" belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Oktay Sinanoğlu'na veda Gündem ABD ve PKK'nın 8 haziran planı Gündem Uygarlığın huzursuzluğu Gündem F tipi tahliye oyunu Gündem