Suudi Arabistan kraliyet sarayı önünde çatışma!

Suudi Arabistan'ın cidde kentindeki kraliyet sarayı önünde çıkan çatışmada iki güvenlik görevlisi ve bir saldırgan öldü. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı açıklamasına göre, 28 yaşında olduğu belirtilen Suudi vatandaşı bir kişi, kalaşnikof tüfek ve üç el bombasıyla geldiği Cidde'deki kraliyet sarayı önünde nöbet tutmakta olan iki güvenlik görevlisini, diğer güvenlik görevlileri de saldırganı öldürdü.

Abone ol

Suudi Arabistan'ın cidde kentindeki kraliyet sarayı önünde çıkan çatışmada iki güvenlik görevlisi ve bir saldırgan öldü.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı açıklamasına göre, 28 yaşında olduğu belirtilen Suudi vatandaşı bir kişi, kalaşnikof tüfek ve üç el bombasıyla geldiği Cidde'deki kraliyet sarayı önünde nöbet tutmakta olan iki güvenlik görevlisini, diğer güvenlik görevlileri de saldırganı öldürdü.

DÜN İKİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bulunan Selam Sarayı güvenlik kontrol noktasına düzenlenen silahlı saldırıda 2 güvenlik görevlisi öldürülmüştü.

ABD'den Cidde'deki vatandaşlarına uyarı

ABD'nin Cidde Konsolosluğu, Suudi Arabistan'daki ABD vatandaşlarını, Selam Kraliyet Sarayı çevresindeki bölgelerde dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Konsolosluktan yapılan yazılı açıklamada, "Medyada Cidde'de Selam Sarayı'na saldırı düzenlendiği haberleri yer aldı. Saray, Endülüs yolu çevresinde bulunuyor. Polisin çalışmalarının devam etme ihtimali nedeniyle bu bölgelerdeki ABD vatandaşlarına dikkati olmalarını tavsiye ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ulusal.com.tr

Mostar sokaklarını kahve kokusuyla buluşturuyor Dünya Flaş açıklama! 'ABD'yi IŞİD ile bir tutarız' Dünya El Kubeysi hayatını kaybetti Dünya ABD'de acil durum ilan edildi! Yine geliyor, bu kez... Dünya