"HDP hizaya geldi!"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, HDP'nin halkın tutumu karşısında hizaya geldiğini söyledi. Şentop, HDP’nin açılım sürecini bozan taraf olarak itibarsızlaşmaktan çekindiğini söyledi.

Abone ol

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop Yalova da katıldığı bir konferansta çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şentop, 6-7 Ekim olaylarında HDP’nin çağrısına destek verilmemesini örnek gösterdi. ‘’Halkın tutumu karşısında HDP hizaya gelmiştir’’ dedi.

"Vatandaşın bu tutumu, bu süreci bozan, bu süreci sabote edenlerin vatandaş nezdinde itibarının kalmayacağını çok açık bir şekilde ortaya koyduğu için, vatandaşın bu tutumu karşında HDP de çözüm süreci konusunda tabiri caizse hizaya gelmiştir. Bu süreci bozan, saboten bir taraf olmamak için bir gayret gösterme mecburiyetini hissetmiştir"

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘’MİT CHP ‘yi karıştıracak’’ iddiasına yanıt veren Şentop, anamuhalefet partisi içinde olanları öğrenmek için istihbarata gerek olmadığını kaydetti.

"CHP ile ilgili istihbarata da gerek yok. Zaten medyada, kamuoyunda cereyan ediyor parti içerisindekiler. Bu bakımdan MİT’e karşı yapılmış itham çok haksız bir itham, bir hedef saptırma. Kendi karşılıklarını kamuoyunda mazur göstermeye yönelik ithamdır. Başta MİT'e değil her şeyden önce kendi arkadaşlarına hakarettir"

Pentagon'un harekat raporu basına sızdı! Gündem "Erdoğan ve Obama Esad'ı küçümsedi" Gündem "ABD'yle olmaz!" Gündem Joe Biden gitti Gündem