Tekirdağ'da 200 Öncü Vatan Partisine Katıldı

15 Şubat 2015 te tarihi kurultayın ardından Vatan Partisine yurdun her köşesinden insanlar üye olmaya devam ediyor

Abone ol

Tekirdağ’da 200 öncü Vatan Partisine üye oldu. CHP, MHP, Demokrat Parti DSP’den ve değişik siyasi eğilimdeki insanlar Vatan Partisinde birleşiyor. Tekirdağ il başkanlığı Çorlu’da Şık Kahvede kahvaltılı üye katılım töreni düzenledi. Üye Katılım törenine Eski Devlet Bakanı aynı zamanda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av Tayfun İçli katıldı. Demokrat Partisi Hayrabolu İlçe Başkanı Ahmet Nurçak ve birçok yurtsever üye katılım töreninde Vatan Partisine üye oldu. Üye Katılım töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Üye katılım töreninde konuşan Tayfun İçli “sosyalistlerin, milliyetçilerin ve halkçıların Vatanda birleştiğini belirtti.

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır

Tayfun İçli konuşmasını şöyle sürdürdü. “Değerli arkadaşlarım bugün ülkenin içinde bulunduğu koşullar aynı 1919 yılında olduğu gibi aynı koşullarla karşı karşıyayız. Ve dahası daha da ağır koşullarla karşı karşıyayız. Vatanımızın bütünlüğü milletimizin bağımsızlığı tehlikede, artık bu topraklarda vatandaşlarımızın can, mal ve namus güvenliği kalmadı. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Eğer Mevzu Bahis Vatansa Gerisi Teferruattır.” Dedik ve 15 Şubatta bu ülkenin devrimcileri, milliyetçileri ve halkçıları bir araya gelerek Vatan Partisini kurduk. Ve söz verdik 15 şubatta dedik ki bu ülkeyi bu ortaçağ karanlığından kurtaracağız ve üreten bir Türkiye’ye dönüştüreceğiz.” Dedi.

Vatan Partisine üye olan Yavuz Akalın Sıtkı Ergüney ve E. Albay Hasan Oruç birer konuşma yaptı Ortak vurguları “Türkiye’nin çıkışının Vatan Partisinde olduğu ve milliyetçilerin, devrimcilerin ve halkçıların Vatan Partisine üye olmaları gerektiğiydi.”

Rozet Töreninin ardından Tayfun İçli ve Vatan Partisi üyeleri esnaf ziyareti ardından da Çorlu Ziraat Odasını ziyaret etti. Tayfun İçli Ziraat Odasından çiftçinin durumuyla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Haber: İmdat Şahin

Vatan Partililer AKP-PKK anlaşmasını yırtarak ayakları altında çiğnedi Yurt Üreticinin umudu kar altında kaldı Yurt 1930 Zeybek Atatürk'ü andı Yurt Beyoğlu'nda şüpheli çanta! Yurt