Beyhan Yıldırım yazdı: 16 maddede neden Vatan Partisi

Abone ol

"Amacımız eleştirmek değil, gerçeklerin bilinmesidir. ÜRETEN, BİRLEŞEN TÜRKİYE'dir!"

Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi ve Kayseri Milletvekili AdayıBeyhan Yıldırım, yurttaşların neden Vatan Partisi'ne oy vermesi gerektiğini 16 maddede anlattı.

1) "Oyları bölüyorsunuz" eleştirisi en çok hangi çevreden geliyor? (Futbol takımı gibi parti tutan ya da algı operasyonlarının etkisi altında kalan) Y-CHP seçmeninden! Bunları bilelim:

2) Atatürk'te Birleşen Vatan Partisi'nin bu seçimdeki amacı 5 milyon oyla barajı geçmektir.

3) Ermeni meselesinde olduğu gibi, Türkiye'mizin biriken sorunlarını çözmeye kararlıyız. Hedefimiz, diğer büyük sorunları da kısa zamanda çözerek, Atatürk'ün Programı ile Türkiye'mizi şaha kaldırmaktır.

4) Hedefimiz, Vatan Partisi'nin merkezinde yer alacağı Millî Hükümet'in önünü açmaktır.

5) Buraya dikkat: Son seçimlerde oy kullanmayan yüzde 26'yı unutmayalım. Temsil edildiğini düşünmeyen, sandığa gitmeyen 14 milyon seçmen, en önemli hedef kitlemizdir. DİLE KOLAY: SON SEÇİMDE YÜZDE 26, 14 MİLYON SEÇMEN OY KULLANMADI!!!

6) Gelelim Y-CHP meselesine: Gerçekler bazen acı olur. Ancak bilinmesinde yarar vardır. Oyları bölemeyiz çünkü farklıyız. Farklıyız çünkü "HDP barajı aşarsa, memnuniyet duyarız, HDP'nin yıpranmasını istemeyiz" diyen Y-CHP YÖNETİMİ tehdidi görmüyor veya görmek istemiyor. Bu politika baştan sona yanlıştır. Teslimiyetçidir. PKK'nın siyasi kolunun savunulacak hiçbir tarafı yoktur! Nokta!

7) Farklıyız çünkü "Kemal Derviş, Ekonomi Bakanımız olacak", "Yerel yönetimlere özerklik gelecek", "Laiklik tehdit altında değildir" diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun neoliberal, ademi merkeziyetçi yıkım programını hiçbir zaman kabul etmeyiz.

8) UYANALIM: Bu açıklamaları herhangi bir siyasi yapmıyor.

9) Farklıyız çünkü "1930'ların CHP'si değiliz" diyen "K. Kılıçdaroğlu - G. Tekin Zihniyetiyle" yan yana gelmemiz asla söz konusu olamaz.

10) Dersim Harekâtı'nı anlamayan, anlatamayanlardan çok farklıyız.

11) Farklıyız çünkü Türkiye'mizi yılda en az 15 milyar dolar zarara uğratan AB Gümrük Birliği'nden, Vatan Partisi iktidarında derhal çıkılacak, yerli üretim, bölgesel işbirliği, millî sanayi teşvik edilecektir.

12) Farklıyız çünkü TSK'ya ve ülkemizin vatanseverlerine yapılan kumpasta görev alan Fethullah Gülen örgütünün mensuplarının yargılanmasını talep ediyoruz.

13) Farklıyız çünkü Millî Hükümet Programı ile komşu ülkelerle - karşılıklı çıkarları esas alan - güvenlik ve ticaret anlaşmalarını öngörüyoruz. "AB kapılarında sürünmeyi, horlanmayı" değil, "Batı Asya Birliği'nde öncü olmayı, başı dik olmayı" savunuyoruz. Terörü kökünden kazımak, bölge güvenliği ve refahı için Batı Asya Birliği olmazsa olmazdır. Varsa yoksa Avrupa Birliği. Yeter artık! Milleti kandırmayalım.

14) Vatan Partisi, açılım/bölünme sürecine kesin karşıdır.

15) İlk hedef, buraya dikkat: Bölücü terör örgütüne SİLAHI BIRAKTIRMAK, Doğu ve Güneydoğu'da TOPRAK REFORMU yaparak bölge halkını Cumhuriyet'in kazanımlarıyla buluşturmak, üretim ekonomisine yönelmektir.

16) Farklıyız çünkü Atatürk'e karşı olan; Vatan Partisi'nde üye de yönetici de olamaz... Fazla söze gerek var mı? İşte bu nedenlerden dolayı oylar bölünmüyor, Vatan'da birleşiyor!

ulusalkanal.com.tr

Büyükelçi'den AKP'ye sert eleştiri Gündem Bakan Canikli F tipini işaret etti Gündem Soma davası kararacak mı? Gündem Özgecan'ın katili başka bir suçtan da yargılanacak Gündem