İstanbul ve Ankara Valiliği uyardı: Bu saatler arasında dışarı çıkmayın

İstanbul ve Ankara Valiliği, vatandaşları beklenen sıcak havaya karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son değerlendirmesini yaptı. Bu değerlendirmelere göre hava sıcaklıklığının artacağı belirleniyor.

Abone ol

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden açıklama geldi. Yarından itibaren bölge genelinde hava sıcaklıkları artacak. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu ve bir sonraki hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik gelceği konusunda meteoroloji bilgi verdi.

İstanbul Valiliği, "11.00 ile 16.00 saatleri arasında çocukları ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların dışarı çıkmamasını" istedi.

Ankara Valiliği de sosyal medya hesabından vatandaşları yüksek sıcaklığa karşı uyardı. Valilik "Sıcak çarpmasına karşı lütfen dikkatli olalım" açıklamasında bulundu.

ulusal.com.tr

Odak Noktası'nda Doğu Akdeniz tartışması Gündem İçişleri Bakanı Soylu'dan İstanbul Barosu'na tepki Gündem Yazdığı çocuk kitabında skandal ifadelere yer veren Musa Dinç tutuklandı Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye yanıt Gündem