10 Kasım’da göbek atan okul müdürüne tepki

Adana’da 10 Kasım’da bir okul müdürünün skandal görüntüleri ortaya çıktı.Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıldönümü etkinlikleri sırasında Adana Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Sırrı Huylu’nun okulda düzenlenen tören sırasında göbek atması büyük tepki çekti.

Abone ol

Adana’da 10 Kasım’da bir okul müdürünün skandal görüntüleri ortaya çıktı.Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıldönümü etkinlikleri sırasında Adana Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Sırrı Huylu’nun okulda düzenlenen tören sırasında göbek atması büyük tepki çekti.

Okul müdürü Mehmet Sırrı Huylu’nun göbek attığı görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş ve Eğitim iş Adana 2 No'lu Şube Başkanı Emin Erkan Şenol’dan açıklama geldi.

CHP Milletvekili İbrahim Özdiş, sosyal medyaya düşen görüntüler hakkında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Özdiş, “Atatürk’e yapılan saygısızlık asla kabul edilemez. İddialar doğru ise çocuklara eğitim veren bu müdürün akıbeti ne olacaktır? Atatürk’e yapılan saygısızlık tüm ulusa yapılmıştır” dedi.

CHP Milletvekili Özdiş önergesinde Bakan Yılmaz’a şu soruları yöneltti:

“Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım 2017 Cuma günü Adana’da Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi müdürü Mehmet Sırrı Huylu’nun okul bahçesinde göbek atarak oyun oynadığı iddiaları ve olayın videosu yerel basında sıkça yer almıştır. Bu çerçevede;

1- Söz konusu video ve iddialardan haberiniz var mıdır?

2- Mehmet Sırrı HUYLU isimli şahsın daha önceden AKP’den milletvekili aday adayı olduğu iddia edilmektedir. Bu iddia doğru mudur?

3- Söz konusu şahıs hakkında herhangi bir soruşturma açılmış mıdır?”

10 KASIM ANMA GÜNÜ MÜDÜR KUTLAMA GÜNÜ MÜ?

Okul müdürünün göbek attığı videoya sert tepki gösteren Eğitim iş Adana 2 No'lu Şube Başkanı Emin Erkan Şenol; “Bu liyakatsız ama yandaşlıktan mülakatlı okul müdürünün bir öğrenci tarafından çekilen video görüntüleri eğitimin kimlere emanet edildiğinin çok açık bir örneğidir” dedi.

Emin Erkan Şenol’un açıklaması şu şekilde; 7'sinden 70'ine toplumun tüm kesimleri Mustafa Kemal Atatürk'ü, 79. ölüm yıldönümünde saygı ile anarken Adana Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Sırrı Huylu ise ''Sarı saçlım'' parçası ile okul bahçesinde göbek atarak adeta Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünü kutlamıştır.

AKP'den milletvekili aday adayı da olan bu liyakatsız ama yandaşlıktan mülakatlı okul müdürünün bir öğrenci tarafından çekilen video görüntüleri eğitimin kimlere emanet edildiğinin çok açık bir örneğidir. Bu örnek bir yerlere gelmek, bir koltuğa sahip olmak için yalakalığın, yandaşlığın sınır tanımadığını göstermektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyor, başta Adana Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur!

FETÖ sanığı zihin dünyasında kahramanmış Gündem Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar Gündem Yabancı çifte, polis üniformasıyla gasp Gündem Yeşil pasaport ile ilgili karar! Gündem