Milli Piyango çekilişi sonuçları (Milli Piyango 19 Eylül Salı)

Milli Piyango çekilişi sonuçları bu akşam belli oldu. 19 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişi MPİ tarafından açıklandı. İşte Milli Piyango'nun kazandıran numaraları.

Abone ol

Milli Piyango çekilişi sonucunda, son 3 rakama kadar olan ikramiyelerin ödemesi Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen sabit veya gezici bayiler tarafından yapılır. Milli Piyango çekilişler her ay üç defa gerçekleştirilir. Bu günler dışında özel günlerde de çekiliş düzenlenir.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen oyunun bu haftaki çekilişinde kazandıran numaralar 7, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 18, 24, 26, 27, 31, 36, 37, 38, 47, 48, 56, 63, 67, 68 ve 75 olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Yetki verilen bayiler, son dört rakam ve son beş rakam için de talihlilere ödeme yapabilir. Bu rakamlar dışında kalan ikramiyelerin ödemeleri, bayilerin yetki alanı dışında kalır. Baş bayiler ve sanal ortam bayileri ise imzaladıkları sözleşme kapsamında belirlenen miktar kadar ikramiye ödeyebilir.

Yılbaşı gecelerinde düzenlenen çekilişlerde, bilet kupürlerine bakılmaksızın 1 milyon Türk Lirası ve üzeri ikramiyeler ile yıl içinde düzenlenen diğer çekilişlere ait büyük ikramiye tutarları yalnızca Milli Piyango İdaresi tarafından ödenir. Bu ikramiye tutarlarının altında kalan ikramiyeler ise Milli Piyango İdaresi şubelerinden ödenir. Gerekli görülen durumlarda Milli Piyango İdaresi, ödenecek ikramiye tutarlarında değişiklik yapabilir.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞLERİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş sonucunda kazanılan ikramiyeler, bir yıl içinde alınmalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Zaman aşımında hafta sonuna ya da resmi tatil gününe denk gelinmesi durumunda ilk iş günü mesai saati bitimine kadar talihliye ödeme yapılır.

Milli Piyango çekilişi sonucunda talihlilerin ikramiye alabilmeleri için biletlerinde yer alan ikramiye tutarı, bilet seri numarası ve bilet fiyatı bilgilerinin tam olarak gözükmesi ve okunması gereklidir. Bilet üzerindeki bilgiler yetkili kişiler için kuşku oluşturmamalıdır. Bilette ikramiye numarası dışında, kopma veya yırtılma olsa bile rakamların rahat okunması ikramiyenin alınması için yeterlidir.

Milli Piyango çekilişi sonucunda, son 3 rakama kadar olan ikramiyelerin ödemesi Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen sabit veya gezici bayiler tarafından yapılır.

Irak'ın kuzeyinde üç terörist etkisiz hale getirildi Gündem NATO ve Türkiye'den ortak tatbikat Gündem Erdoğan BM Genel Kurulu’nda konuştu Gündem Aydınlık neferi Ali Özdemir'e son görev Gündem