30 kişilik örgütün şeması hazırlandı

Tayyip Erdoğan'ın evinde ve ofisinde bulunan böceklerle ilgili yürütülen soruşturmada örgüt şeması ortaya çıkarıldı. 30 kişilik şemanın lider kısmı boş bırakıldı. Öte yandan, Erdoğan ile ilgili telefon dinlemelerinin de Ankara Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'ndan servis edildiği belirlendi.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın evinde ve çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazları ile ilgili yürütülen soruşturmada, 30 kişilik örgüt şeması ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ankara Anayasal Düzene Karşı Suçlar Bürosu Savcısı Durak Çetin, MİT, Başbakanlık Teftiş Kurulu, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden bilgi istedi.

MİT, Başbakanlık Teftiş Kurulu, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü daha önce tespit edilen 8 kişinin ifadesine dayanarak 4 yeni rapor hazırladı.

Raporda, örgütün şeması çıkarıldı. 30 kişilik şemanın lider kısmı ise boş bırakıldı ve "X" şeklinde ifade edildi. Örgüt lerinin belirlenmesi için soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan ve ailesine ait telefon görüşmelerinin de nereden servis edildiği de ortaya çıktı. Yürütülen soruşturmada tapelerin Ankara Çankaya'daki Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'ndan servis edildiği belirlendi.

ulusalkanal.com.tr

Ben Bilmem Eşim Bilir'e büyük şok Gündem 12 bakanlıkta atama depremi Gündem Bakan'dan 1 Mayıs eleştirisi Gündem En mutlu şehir ölüm oranında 2. çıktı Gündem