Sümeyye nerede? Esra Erol'da bugün neler oluyor? 8 Haziran Pazartesi 2020 Esra Erol'da izle

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Esra Erol'da neler oluyor? 8 Haziran Pazartesi 2020 Esra Erol'da canlı özet...

Abone ol

Esra Erol'da bugün; 15 yaşındaki Sümeyye Akyol, annesi Meniş tarafından aranıyor. Meniş Hanım, eşi Kadir Akyol'un kızını Muhittin Akyol ile evlendirmek istediğini iddia etti. Kızını, evlenmesi için teşvik eden baba bugün Esra Erol'a telefon ile bağlandı ve kendisini savundu.

17 yaşındaki Hatice'nin yanına kaçtığı Bekir Şahin, babası tarafından aranıyor. Bugün yayına telefon ile katılan Bekir'in annesi Emine Şahin, iki gencin nerede saklandığını bilmediğini iddia etti. Ama Jandarma evine gelip Hatice Bakırcı'yı aramadan önce evinde saklandığını söyledi.

ulusal.com.tr

Gopi, Rashi'yi dövüyor! Masum 78. bölüm fragmanı izle… 8 Haziran Pazartesi 2020 Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya İkinci eleme adayı o güçlü isim oldu! 7 Haziran Survivor 2020 eleme potasına hangi isim girdi? Medya Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 8 Haziran Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya