Okan Buruk: "Emek Veriyoruz"

Elazığspor, Pazartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, kalan bütün maçlara final havasında çıkacaklarını söyledi.

Abone ol

Elazığspor, Süper Lig'de kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bundan sonraki tüm maçlara final havasında çıkacaklarını vurguladı.

"2. yarının başıyla birlikte 6-7 maçlık periyotta çok iyi bir çıkışımız vardı. Bu çıkışı durdurduk, elimizdeki avantajı kaybettik. Ama hiçbir şey kaybetmedik. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum, şu anda kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Önümüzde 6 tane final maçı var. Özellikle Pazartesi günü Gaziantepspor maçı bunun başlangıcı olacak"

Geçen hafta sakat olduğu için kadroda yer almayan Mehmet Nas, bu maçta görev almak istediğini söyledi.

"Bu maçta 3 puan alıp ilerleyen haftalar için daha umutlu olacağız. Biz hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik, zaten umut kaybedecek bir pozisyonumuz da yok. Puanlar eşit en azından bir galibiyet aldığımız zaman yine 2-3 sıra birden yukarı çıkacağız"

Nas, takımın Lig'deki olumsuz gidişatının biteceğini ifade etti.

"Kötü bir gidişat var ama inşallah bu hafta o kötü gidişat bitecek. Biz sahaya çıktığımız zaman o taraftarın coşkusuyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kötü gidişatın hiçbir şekilde maddiyatla alakası yok. Sonuçta iyi giderken maddi sorun varsa, o zaman da vardır. Maddiyatla alakası yok. Bana göre sade bir takımda inişler çıkışlar olur"

ulusalkanal.com.tr

Avrupa'ya veda maçı Spor Dopinge bulaşana taviz yok! Spor Bayern Münih Manchester United'ı yendi Spor Fenerbahçe ve Galatasaray yarı finalde Spor