Merkezi İstihbarat filminin konusu nedir? Merkezi İstihbarat filminin oyuncu kadrosunda kim var? Bu akşam saat kaçta yayınlanacak?

Bu akşam Kanal D'de ekranlara gelecek olan Merkezi İstihbarat filminin konusu nedir? Merkezi İstihbarat saat kaçta yayınlanacak? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosunda kim var?

Abone ol

​Dwayne Johnson ve Kevin Hart, New Line Cinema ve Universal Pictures’ın aksiyon-komedi filmi Merkezi İstihbarat’da biraraya geliyor.

Film, bir zamanların dalga geçilen inek öğrencisinin, büyüyünce ölümcül bir CIA ajanına dönüşerek (Johnson) lise mezunlar buluşmasına gelişiyle başlıyor. CIA ajanı çok gizli bir vaka üzerinde olduğunu iddia ederek, eskiden kampüsün popüler adamıyken, şimdi parlak günlerini özleyen bir muhasebeci olan arkadaşını (Hart) gönüllü olarak göreve alır.

Ancak, büyük rakamların üstesinden gelen muhasebeci neye karıştığını fark ettiğinde ve arkadaşının onu aklına bile gelmeyecek, ölümcül silahlı çatışmaların, aldatmacaların ve casusluğun içine sürüklediğini fark ettiğinde artık vazgeçmek için çok geçtir.

MERKEZİ İSTİHBARAT FRAGMAN

ulusal.com.tr

Doktor Civanım filminin konusu ne? Doktor Civanım hangi sene çekildi? Doktor Civanım filminin tamamını izle... Medya İkimizin Yerine filminin konusu nedir? İkimizin Yerine filminin oyuncu kadrosunda kimler var? İkimizin Yerine nerede çekildi? Medya Safir Mavi filminin konusu nedir? Safir Mavi filminin oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta yayınlanacak? Medya Yakut Kırmızı filminin konusu nedir? Yakut Kırmızı fragmanı izle... Yakut Kırmızı oyuncu kadrosu Medya