Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Şubat 2020 Perşembe neler oluyor? Müge Anlı canlı özet... Müge Anlı tamamını izle...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet... Müge Anlı ile Tatlı Sert izle...

Abone ol

21 yaşındaki Sultan Ötken'den 1 buçuk aydır haber alınamıyor. Annesi ve babası ise kızlarının büyük bir sorunu olmadığını anlattı. Kayıp Sultan Ötken'in yakın arkadaşı canlı yayına telefon ile bağlandı. 47 gündür kayıp olan genç kızın nerede olduğunu kimse bilmiyor. Erkek arkadaşı Ali ise kendisinden ayrılmadan başka birisiyle kaçıp kaçmayacağını bilmiyorum dedi. Eski sevgilisi ile bile irtibat kurduğunu söyleyen Ali, kızın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Son mesajlarında kız kardeşi ile evde sorun yaşadığını yazdığı öğrenildi.

Ailelerini bulmak isteyen Özlem ve Murat kardeşler yayına katılmıştı. Mersin'den yayına bağlanan Havvaana Doğan, Özlem benim kız kardeşim olabilir dedi. Televizyonda görüp aradığını ve aynı hastanede annesini kaybedip kardeşinin hemşireye verildiğini babası tarafından duyduğunu söyledi. Özlem ise gözyaşlarına hakim olamadı. Havvaana, Özlem'i kendisine benzettiğini söylediğini ve doğumun Ağustos ayında gerçekleştiğini söyledi. Özlem ise kayıtlı olduğu doğum tarihinin Mart ayı olduğunu söyledi.

Mersin'den Lale canlı yayına telefon ile bağlanıp eski komşusunun, Saime Hanım adlı birisinin evlilik dışı olan bebeğinin kız lisesi önüne bıraktığını ve bebeğin babasının Arap Uşağı olduğunu söylediğini anlattı. 1969 yılında bu olayın gerçekleştiğini iddia etti.

7 Şubat'ya Manisa Soma'da kayıplara karışan 22 yaşındaki Özcan Eren için 450 bin lira fidye istediler. Arkadaşı Taner Uzun'a, Mehmet Tahta adlı veterinerin kendisine iş ayarlayacağını söyledi ve ortadan kayboldu.Tüm oklar veterinerin üzerinde yoğunlaşıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 27 OCAK PERŞEMBE

ulusal.com.tr

Zafer'de Fırat'ı bırakıyor... Şampiyon 21. bölüm izle... Şampiyon 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Netflix'in yeni Türk dizisi: 50 metrekare Medya Serkay Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu Yeni Hayat Başlıyor! Medya O para bu akşam bulunacak! Babil 7. bölüm fragmanı izle... Babil 6. bölümde neler yaşandı? Medya