Doğu Perinçek'ten Şemdinli açıklaması

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit edilen askerlerimiz ve onları şehit eden Amerikan silahlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı dileyen Perinçek, "Hiçbir alçak saldırı ABD'nin "kara gücüm" dediği PKK'nın yenilgisini gizleyemez. PKK yenilmiştir ve yakında beyaz bayrak çekecektir. Mehmetçiğimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımız PKK'yı yurt içinde hendeklere gömmüştür, Fırat Kalkanı ve İdlib Harekâtlarıyla da ABD'nin sözde Kürt koridorunu delik deşik etmiştir." ifadelerini kullandı

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit edilen askerlerimiz ve onları şehit eden Amerikan silahlarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Doğu Perinçek'in açıklaması şu şekilde:

Hakkari Şemdinli'deki terör saldırısında altısı asker, ikisi güvenlik korucusu olmak üzere 8 şehit verdik. Milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyoruz.

Mehmetçiğimize sıkılan kurşunlar Amerikan silahlarından çıkmaktadır. ABD'nin bölücü terör örgütüne verdiği 3 bin 500 TIR silah Türkiye'ye karşı kullanılmaktadır.

Hiçbir alçak saldırı ABD'nin "kara gücüm" dediği PKK'nın yenilgisini gizleyemez. PKK yenilmiştir ve yakında beyaz bayrak çekecektir. Mehmetçiğimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımız PKK'yı yurt içinde hendeklere gömmüştür, Fırat Kalkanı ve İdlib Harekâtlarıyla da ABD'nin sözde Kürt koridorunu delik deşik etmiştir.

Türkiye, Irak, İran ve Suriye'nin teröre karşı işbirliği, dünyanın kaderini değiştirmektedir. ABD bölgede kaybetmiştir. Bölgemizdeki bütün bölücü unsurlar da ABD'nin bozgununu paylaşacaktır.

ulusal.com.tr

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: Diyanet olmasa ülke bölünür Gündem 'Tahşiyecilere kumpas' davasında karar Gündem Rus Büyükelçi Karlov suikastında flaş gelişme... 300 öğrenci inceleniyor Gündem BİM'de flaş hisse satışı Gündem