Erdoğan'ın sözlerine yanıt askeri okul nöbet eyleminden geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İhtiyaç olmadığı için askeri liseleri kaldırdık" sözlerine yanıt askeri okul nöbet eyleminden geldi. Nöbette konuşan Hıdır Hokka "Erdoğan yanılıyor, o liselere büyük ihtiyaç var" dedi. Hokka, bugün değilse yarın millî hükümet kurulduğunda askeri liselerin mutlaka açılacağını söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği bu sözlere yanıt İstanbul'dan geldi.

Milli Savunma Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde konuşan Erdoğan, askeri liselerin açılması için eylem yapanlara da tepki göstermişti.

Askeri liselerin yeniden açılması için 95 haftadır devam eden nöbet eyleminde konuşan Hıdır Hokka, liselerin büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Erdoğan'a seslenen Hokka, askeri liselerin bir gün mutlaka açılacağını vurguladı.

İStanbul Beşiktaş Meydanı'nda her ayın ilk haftasının Cumartesi günü tutulan nöbetin bir diğer gündemi de İdlip'teki gelişmelerdi.

Suriye ve İran'dan sonra ABD'nin hedefinin Türkiye olduğu vurgulandı. Bu nedenle Türkiye'nin Rusya, İran ve Suriye'nin yanında olması gerektiği belirtildi.

KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusal.com.tr

Gri listede aranan terörist Cihan Gerçek öldürüldü Gündem MEB yönetmeliği değiştirdi: Milli bayramlar çizelgeye girdi Gündem Eylül ayı önemli günler! Tarihte bugün Gündem Herkes İdlib'e bakarken ŞİÖ Afganistan'a el koyuyor: Çin Ordusu Vahan koridorunda Gündem