"Yeni yetme" yanıt verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Yeni yetmelerin hesapları kardeşliğimizi zedeleyebilir" mesajına yanıt Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'dan geldi. Akdoğan, Yasin Doğan mahlasıyla yazdığı yazıda, "Kimse dava söylemini perde olarak kullanmamalı, kendisini olmazsa olmaz göstermemelidir" dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sık sık yeni yetmeler diye hitap ettiği çevreden yanıt geldi. Erdoğan'ın siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan Yenişafak Gazetesi'nde Yasin Doğan takma adıyla yazdığı yazısında Arınç'a sert mesajlar verdi.

Erdoğan'ın Köşk'e çıktığında da etkili olacağını ifade eden Akdoğan, Arınç'a "kimse kendi pozisyonu için davayı kullanmasın" dedi.

"Bu hareketin gençlerle aşılanması ve yeni hedeflerin yeni kuşaklarca benimsenmesi fikriyatı doğru algılanmalıdır. Kimse kendi kişisel pozisyonunu korumak için dava söylemini perde olarak kullanmamalı, kendisini olmazsa olmaz göstermemelidir"

Akdoğan, "genç ekip" olarak tanımlanan grubun Erdoğan'a karşı olanların karşısında duracağını vurguladı.

"Bizimle ilgili 'şuna karşı, buna karşı' gibi tezviratlar son derece yersizdir. Biz 'Yeni Türkiye' idealinin ve Erdoğan'ın yanındayız. Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır"

ulusalkanal.com.tr

'Küçük enişte' hayatını kaybetti mi? Gündem 3. havalimanı ismi ne olacak? Gündem Erdoğan'ın danışmanından çarpıcı paylaşım Gündem O vahşete 3 yıl hapis istemi Gündem