İnşaatta çalışan üniversiteli hayalleriyle birlikte toprağa gömüldü

Bir işçinin ölümü, bu kez hiç olmadığı kadar yaktı yürekleri. Diyarbakır'da, henüz 20 yaşındaki Fırat Yiğen Mühendislik Fakültesi öğrencisiydi. Okuyabilmek için inşaatlarda çalışıyordu. 20 yaşındaki Fırat, inşaatın 8'inci katından düşerek can verdi. Genç işçiyle birlikte hayalleri de toprağa gömüldü...

Abone ol

Fırat Yiğen... Henüz 20 yaşındaydı... Okuyabilmek için çalışmaya başladığı inşaattan düşerek kaybetti hayatını. Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Acı olay Diyarbakır'da yaşandı. 20 yaşındaki Fırat Yiğen, Dicle Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 2'inci sınıf öğrencisiydi. 2 yıl sonra mühendis çıkacaktı. Ama olmadı, geçim mücadelesi veren ailesine destek olmak için çalıştığı inşaat O'nun mezarı oldu.

20 yaşındaki Fırat, iş güvenliği önlemleri alınmadığı için, çalıştığı inşaatın 8'inci katından düşerek yitirdi yaşamını.

Fırat'ın cenazesi omuzlarda ağıtlarla taşındı. Ailesi bu acıya dayanamadı, sinir krizleri geçirdi onu son yolculuğun uğurlarken. Fırat ile birlikte, O'nun mühendis olma hayalleri de toprağa gömüldü.

Fırat'tan geriye, ayakkabısı çamurlu bu fotoğraf kaldı.

ulusalkanal.com.tr

Çanakkale'de korkutan deprem Yurt Başlarına taş yağacak Yurt Yurt yağışa teslim Yurt Teröristler hayvanları gasp etti Yurt