Doğu Perinçek'ten ''anket'' çıkışı

Cumhurbaşkanlığı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, her seçim öncesi uygulanan anket terörüne dikkat çekti. Anketlerin gerçekleri yansıtmadığını ve yasaklanması gerektiğini söyleyen Perinçek, bu araştırmaları yapan firmaların satın alındığının altını çizdi. Perinçek, ikinci tura ilişkin bir soruya da "Biz asla Amerika, İsrail, FETÖ ve PKK'nın yanında olmayacağız" cevabını verdi.

Abone ol

“Anketler yasaklanmalı” dedi, ikinci tur stratejisini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Çıkış Yolu programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. OHAL'den, ekonomiye; PKK'dan HDP'nin kapatılmasına kadar pek çok konuda görüşlerini paylaştı.

Türkiye'yi anketlerin yönetmeyeceğinin altını çizen Perinçek, seçime yönelik anket açıklayan bu firmaların satın alındığını da söyledi, “anketler yasaklanmalı” önerisinde bulundu.

Amacının bütün şirketleri suçlamak olmadığının da altını çizen Perinçek, bu araştırmaların Türkiye gerçeklerini yansıtmadığını da vurguladı. İlginç bir noktaya dikkat çekti.

Perinçek’in gündeminde partisinin 2’inci tur stratejisi de vardı. “İkinci tura kalacağız” dedi Vatan Partisi lideri.

İkinci turda çöken sistemin parçası olmayacağına vurgu yapan Perinçek, Vatan Partisi’nin kırmızı çizgilerinin altını çizdi.

ulusal.com.tr

Erdoğan'dan İnce'ye tepki Gündem Erdoğan ve Yıldırım meydanlarda halka seslendi Gündem Emniyetten vatandaşa iftar yemeği Gündem Vatan Partisi Gaziantep adayları çalışmalarına hız verdi Gündem