İşçimizi Memleketin Efendisi Yapacağız

Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Acılık Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Abone ol

Özge Akdağ/ ZONGULDAK

Sanayi sitesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen adaylar, E. Tümgeneral Naci Beştepe ve diğer adaylar ile birlikte İşçi ve Esnafa Vatan Partisinin işçilere ve esnafa yönelik çözüm politikalarını anlattı. Beştepe “ İşçilerimizi Memleketin Efendisi Yapacağız. Partimizin programında ekonomi modeli karma ekonomidir. Üreten Türkiyeyi kuracağız. Üreten Türkiye sayesinde çarşılarımız yeniden şenlenecek ve esnafımız kazanacaktır.” Şeklinde konuştu.

“Madencinin Feneri Sönmeyecek!”

Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayları Kozlu Maden Ocakları’nda emekçilerle buluştu. Gece vardiyasında işçileri ziyaret eden Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı E. Tümgeneral Naci Beştepe, Maden Yüksek Mühendisi Aliseydi Tatar , diğer adaylar ve beraberindeki heyet işçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Maden işçileri ile sohbet eden adaylar Vatan Partisinin emekçilere yönelik programını işçilere anlattı. Beştepe “ İşçimizi memleketin efendisi yapacağız. Zonguldağımızdaki madenlerimizi yeniden devlet eliyle işler hale getireceğiz. İşçilerimize güvenli ortamda ve emeğinin karşılığını alacağı bir çalışma ortamını Vatan Partisi sağlayacaktır. Madencinin fenerini söndürmeyeceğiz. Üreten Türkiye, Üreten Zonguldak için oylarınızı bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. Maden işçileri ile teker teker kucaklaşan adaylar yanlarında getirdikleri bildirileri ve kitapçıkları dağıtarak maden ocağından ayrıldı.

Çayır Köyü’nde Vatan Rüzgarı

Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayları Çayır Köyü Halkı ile buluştu. Köy kahvelerinde toplantı düzenleyen Milletvekili Adayları Köy alkışlar ile karşılandı. Adaylar E. Tümgeneral Naci Beştepe, Maden Yüksek Mühendisi Aliseydi Tatar ve Remziye Köse köylülere partilerinin üretim ekonomi politikasını anlattı. Beştepe “ Ulu Önderimiz’in dediği gibi köylü milletin efendisidir. Ve köylüyü milletin efendisi yapacak olan tek parti Vatan Partisidir. En önemli sloganlarımızdan biri Üreten Türkiye, Birleşen Türkiyedir. Vatan Partisinin politikaları üretime dayalıdır. Üreten Türkiye sayesinde köylümüz de halkımız da kazanacaktır. Köylümüz desteklenecek ve üretim arttırılarak çiftçimiz şenlenecektir. “ şeklinde konuştu. Köylülerle kucaklaşan adaylar yine alkışlar eşliğinde köyden ayrıldı.

Fındık satamıyorlar! Yurt İş kazası: 1 ölü Yurt Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama Yurt Yaylaya gidenleri taşıyan traktör... Yurt