Akupunktur uzmanları İstanbul'da buluştu

"Çaresiz" olarak bilinen birçok rahatsızlığa çözümün adresi Akupunktur oldu. Dünyanın dört bir yanından akupunktur uzmanları İstanbul'da buluştu. 16'ncı Dünya Tıbbi Akupunktur Kongresi İstanbul'da başladı. Dünyanın farklı yerlerinden doktorlar, bilimsel çalışmalarının sonuçlarını kongrede paylaştı.

Abone ol

Dünyanın dört bir yanından akapunktur uzmanları İstanbul'da bir araya geldi.

Akademik Akupunktur Derneği Başkanı Dr. Mehmet Fuat Abut'un öncülüğünde ve Orient Express Genel Müdürü Aziz Cüneyt Yüksel'in desteğiyle düzenlenen 16'ıncı Dünya Tıbbi Akupunktur Kongresi İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde başladı. Aydınlık Gazetesi'nin İngilizce Servisi Aydınlık Daily de medya sponsoru oldu.

Kongrenin düzenleyicilerinden Cüneyt Yüksel, Akapunktur'un tıp bilimine alternatif değil destekleyici olduğunu vurguladı.

Doktor Mehmet Abut akapunkturun Türkiye'deki gelişimini ve ulaşmak istedikleri noktayı anlattı. Öncelikli hedef akapunkturun Türkiye'de bilimdalı olarak kabul edilmesi.

Doktor Necmi Sınamış da akapunktur çalışmalarının toplumsal ekonomiye sunabileceği katkılara dikkat çekti.

Kongrede dünya çapından İstanbul'a gelen çok sayıda akademisyen ve uzman, bilimsel çalışmalarının sonuçlarını paylaştı.

Yeni uygulama alanları masaya yatırıldı.

Kongreyi Ulusal Kanal ekibi de uygulamalı olarak test etti.

HABER-KAMERA:

BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

'Facebook depresyona sokuyor' Sağlık Bill Gates'ten yeni nesil prezervatif Sağlık Daha iyi bir vücuda sahip olmanın 10 yolu Sağlık Prim borçlarına 2. af geliyor Sağlık