Ankara'daki patlamaya ilişkin Vatan Partisi'nden açıklama

Ankara’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin Vatan Partisi’nden de açıklama geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetlediklerini söyledi. Saldırının 24 Temmuz’da başlatılan vatan savunmasına karşı bir saldırı cephesi olduğunu belirten Bolluk, “bu saldırılar terörle mücadeledeki kararlılığa sekte vuramayacaktır” dedi

Abone ol

Ankara’da yaşanan terör saldırısına Vatan Partisi’nden de kınama geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk saldırının, 24 Temmuz’da Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet güçlerinin başlattığı vatan savunmasına karşı yeni bir saldırı cephesi olduğuna söyledi.

Saldırıların terörle mücadeledeki kararlılığa sekte vuramayacağını belirten Bolluk, “Türkiye bu badirelerden halka dayanan güçlü devletle çıkacak” dedi. Bolluk, Vatan Partisi’nin bu göreve hazır ve talip olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Genel sekreteri, hiçbir kuvvetin Türkiye’yi etnik ve mezhepsel olarak bölemeyeceğini vurgulayarak, “Türk Milleti bu badirelerin üstesinden gelecek” dedi.

Yazılı açıklamada “terörü lanetliyoruz” ifadelerini kullanan Bolluk, saldırı sonucu hayatını kaybeden yurttaşların ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

ulusalkanal.com.tr

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı ölü sayısını açıkladı Gündem Köstebek, Washington'a uzandı! Gündem Hastanelerdeki yaralıların isimleri açıklandı Gündem Erdoğan'dan açıklama Gündem