Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı uyarı: Siyasi cinayetler olursa şaşırmayın

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlık ve partisine yönelik saldırılara ilişkin çarpıcı bir öngörüde bulundu. Merkez Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Kılıçdaorğlu'nun saldırılara ilişkin, "Siyasi cinayetler olursa şaşırmayın” dediği belirtildi.

Abone ol

Siyasi cinayetlerin yaşanabileceği ön görüldü, dokunulmazlıkların kaldırılması ve partiye yönelik saldırılar ele alındı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ayrıntıları ortaya çıktı. Toplantıda, partisine yönelik saldırıları değerlendiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımına, "Siyasi cinayetler olursa şaşırmayın” dediği belirtildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında hazırlanan fezleke dosyalarının savcılığa ulaşmasına ilişkin de konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Gideceğiz, her şeyi anlatacağız. Hiç kimseden korkumuz yok. Demokrasi ve özgürlük mücadelesi veriyorum. Bedeli ne olursa olsun ödemeye hazırım. Fezlekelerin sarayın emriyle düzenlendiğini hepimiz biliyoruz. Sonunda onları yargı karşısına çıkaracağım. Kim suçlu kim suçsuz, bütün dünya görecek." dedi.

Kılıçdaroğlu, son zamanlarda şehit cenazelerinde kendisine yönelik saldırılara ilişkin de "Biz geri adım atarsak Türkiye geri adım atar. Ölmeyi göze alacağız ama boyun eğmeyeceğiz. Bu iktidar değil istiklal mücadelesidir" dediği ifade edildi.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un "Atatürk yeni Anayasa'da olmayacak" açıklaması da masaya yatırılan konular arasındaydı. Kılıçdaroğlu, "Anayasadan Atatürk’ü kazımak istiyorlar. Atatürk ve kurucusu olduğu laik cumhuriyetimiz, bizi diğer Müslüman ülkelerden farklılaştırıyor. Türkiye, bugün Suriye, Libya, Irak ve Mısır gibi değilse Atatürk sayesindedir. Atatürk olmasaydı Türkiye de olmazdı. Hükümet Suudi Arabistan’ı örnek alıyor" dedi.

ulusalkanal.com.tr

TSK'yı etkin kılacak yasayı Davutoğlu'nun engellendiği ortaya çıktı Gündem Atalay Filiz, Altıncı His filmini örnek gösterdi Gündem Danıştay ve Yargıtay düzenlemesi Adalet Komisyonu'nda görüşüyor Gündem Şehit köy korucusu Salih Erden köyünde toprağa verildi Gündem