Yürekli vekilden açıklama!

Emine Ülker Tarhan'ın Cumhurbaşkanlığı adayı olması için imza veren 6 milletvekilinden biri olan CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, açıklama yaptı. Serter, adaylık başvuruları için son tarihin geçmesinin ardından sert bir açıklama yaparak CHP yönetimini eleştirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru süresi doldu. Emine Ülker Tarhan'ın Köşk adaylığı için imza atan 6 yürekli vekilden olan CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter açıklama yaptı.

Serter, sert ifadelerle CHP yönetimini eleştirdi.

"Adayın, CHP dışından aranması ve bunun Partinin genel başkanı tarafından ilan edilmesi CHP yönetiminin, CHP'yi inkarı olmuştur..."

Serter, "CHP, 'inanç üzerinden siyaset üreten parti' konumuna nasıl sürüklenmiştir?" sorusunu yöneltti.

Serter, CHP tabanının yönetime tepkisini de dile getirdi.

"CHP'liler AKP ile tehdit edilerek, ilkelerinden ödün vermekten yorulmuşlardır. İlkelerine bağlılıklarını ifade ettiklerinde "hain" ilan edilmekten yaralanmışlardır. Tepkilerinin dikkate alınmamasından umutsuzluğa düşmüşlerdir"

Serter CHP yönetimini uyardı.

"Feryatları duymak istemeyenler artık CHP seçmenine kulak vermek zorundadır. Unutulmamalıdır ki, CHP'ye gönül verenlerin partilerine duydukları bağlılığın yarattığı saygı dolu suskunluk, bir çığlığın habercisidir"

ulusalkanal.com.tr

Meclis'te 20 vekil yokmuş! Gündem Deklarasyon YSK'da! Gündem Kim bu adaylar? Gündem Kılıçdaroğlu'na yumruk atan artık serbest! Gündem