Sinan Özen 2 aylık bebeği için dua istedi

2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine giren Sinan Özen bu yıl Şubat ayında ikiz babası olmuştu fakat çiftin kız bebekleri Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 2. ameliyatını oldu.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, 57 yaşında ikiz baba olma sevinci yaşamış ve Neva adlı bir kız ve Sanberk isimli bir erkek evlada kavuşmuştu.

İkizlerden Neva'nın doğduğunda bağırsak rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Çiftin Şubat ayında dünyaya gelen bebeği Neva şimdiye kadar 5 ameliyat geçirdi. Özen, kızının iyileşmesi için sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özen, "Bu süreç bizi çok üzdü, beşinci ameliyatımızı olduk. Bundan dolayı da kızımızın ameliyatı bitmeden ben size bu konuyla ilgili bilgi vermek istemedim. Sizlere teşekkür ediyorum, dualarınızı esirgememenizi diliyorum. Sağ olun bizi aradığınız için herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hastanede olan evlatlarını bekleyen annelere sabır ve güç versin diliyorum." diyerek son durum hakkında bilgi vererek teşekkür etti.

ulusal.com.tr

İlk kez Türk dilini resmi dil kabul eden Karamanoğlu Mehmed Bey kimdir? Yaşam Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl'ın arası neden açıldı? Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi ile fotoğrafı abla kardeşin arasını bozdu Yaşam Merve Boluğur bu kez de puzzle sevinci ile gündemde Yaşam Oylum Talu eşi Methi Bengisu'dan boşanacağını açıkladı! Yaşam