FETÖ işbirlikçilerine gözaltı

FETÖ işbirlikçileri bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmaları sürüyor. Ankara'da Sosyal Güvenlik Kurumunun 17 eski çalışanı için gözaltı kararı alındı. Malatya'da yapılan operasyonda 13 kişi, son olarak 25 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 2012 Polis Akademisi sınav sorularını çalan 36 şüpheli gözaltına alındı

Abone ol

Ankara'da FETÖ/PYD' ye yönelik soruşturma kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumunun 17 eski çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltı işlemlerine sabah saatlerinde başladı, zanlıların ByLock kullandıkları öğrenildi.

Malatya'da, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda örgütün "kamu hastaneleri ve halk sağlığı müdürlüğü" yapılanması içerisinde yer aldıkları iddiasıyla 13 eski sağlık personeli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale de el konuldu.

Ankara merkezli 25 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyondaysa 2012 Polis Akademisi sınavı sorularını çaldığı belirlenen 36 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyete getirilen şüphelilerin, 2012 Polis Akademisi sınavını kazanan ve 2015'te Akademi ile ilişikleri kesilen bin 342 kişi arasında olduğu belirtildi.

ulusal.com.tr

Emrah Serbes'in yaptığı kazada yeni gelişme Gündem Etikette yeni dönem! Artık meyve ve sebzelerde... Gündem Gaziantep'te polis operasyonunda çatışma çıktı: 1 yaralı Gündem Enis Berberoğlu hakkında flaş gelişme! Gündem