İşte F Tipi bilirkişilerinin suçu

"Rapor, oldukça teknik bir rapor görüntüsü vermekle birlikte, gerçekte bundan çok uzaktır..." Bu saptama, Amerikan Cyber Diligence adli bilişim şirketinin Genel Müdürü Yalkın Demirkaya'ya ait. TÜBİTAK'ın Kafes Planı raporunu bu sözlerle değerlendiren Demirkaya, cemaatçi bilirkişilere ağır eleştiriler yöneltti.

Abone ol

TÜBİTAK'taki Fethullahçı örgütlenmenin Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, Askeri Casusluk gibi davalarda verdiği raporlar, yüzlerce yurtseverin hayatını kararttı.

New York Polis Teşkilatı'nda 12 yıl kamu yolsuzlukları alanında çalışan ve Amerikan üniversitelerinde adli bilişim dersleri veren Yalkın Demirkaya, Fethullahçı bilirkişileri yerden yere vurdu. Demirkaya, Kafes Planı ile ilgili 27 Eylül 2010 tarihli raporunda o bilirkişilere ağır eleştiriler yöneltti.

"Eğitimsiz bir okuyucunun oldukça etkili bulacağı bu rapor, oldukça teknik bir rapor görüntüsü vermekle birlikte, gerçekte bundan çok uzaktır. İncelenen medya hakkında hiç bir adli bilişim bulgusu içermemekle birlikte, içerikleri hakkında da bilgi vermemektedir."

Ağır şekilde eleştirilen bu rapor, TÜBİTAK Uzman Bilirkişisi Alparslan Babaoğlu'na ait. Demirkaya, Babaoğlu'nun bilimsel gerçeklikten nasıl uzaklaştığını madde madde açıkladı, safsatayı açıkça ortaya koydu.

"Bu raporun yazarı, ilk iki raporun bulgularını teyit etmeye çalışmaktadır. Mucizevi şekilde şifresiz olan arşivin şifresini kırarak, önceki iki raporda belirtilen tüm içerikleri çıkarmıştır"

ulusalkanal.com.tr

Bir devrimci yitirdik Gündem MİT Yasası Genel Kurul'a geliyor Gündem Gülen cemaatine cemaatin içinden önemli eleştiri Gündem Ulusal Kanal, TUBİTAK'taki tertip merkezini açığa çıkardı Gündem