Akar ve 2 bakan Kayseri’ye gitti

Kayseri’de temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan operasyonun başarıyla devam ettiğini belirtti. Akar, Türkiye’yi hedef alan her türlü tehdide karşı operasyonların yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Abone ol

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’de bir dizi temasta bulundu. Akar’a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da eşlik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ndeki törende konuşan Hulusi Akar, başta Pençe-Kaplan harekatı olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör operasyonlarını değerlendirdi. Akar, yurt içi ve yurt dışında Türk milletini hedef alan her türlü tehdide karşı, operasyonların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Milli Savunma Bakanı Akar, terörle mücadeleye ilişkin bazı mihrakların algı operasyonları yürüttüğüne dikkat çekti.

Akar, Türk donanmasının Akdeniz’de bir Fransız gemisini taciz ettiği iddialarına da yanıt verdi. Bakan Akar, “Bu konuda bütün bilgileri, NATO makamlarına ilettik. Türk gemilerinin kural dışı bir faaliyette bulunmadığını fotoğraflar, kamera ve radar kayıtları ile ortaya koyduk. Maalesef bazı devletler, kendi şahsi ihtiraslarını gerçekleştiremeyeceklerini anlayınca başları döndü, son derece tutarsız eylemler peşindeler.” dedi.

ulusal.com.tr

Türkiye'de Kovid-19'da son durum Gündem Evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor Gündem Anayasa Mahkemesi'nden HDP'li vekiller hakkında karar Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Tehlikeli oyunu haddini aşarak oynayan Macron'dur" Gündem