E. Korg. Pekin: Rusya ve Suriye ile ilişki kurarsak savaşı durdururuz

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı emekli Korgeneral Pekin, "Türkiye'de turuncu devrim veya Amerikancı darbe yapılmasının mümkün olmadığını söyledi. Pekin bölgede barışın formülünü de "Türkiye, Rusya ve Suriye ile ilişki kurarsa bölgede savaşı durduran aktör olur." sözleriyle açıkladı.

Abone ol

Ulusal Kanal Yayın Kurulu Başkanı, Eski Genelkurmay İstaihbarat Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin Türkiye'nin dış politikada keskin bir manevra yapması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümeti'ne yüklenen Korgeneral Pekin, Türkiye'nin uçurumun kenarına sürüklendiğini söyledi.

Pekin, şeref konuğu olarak katıldığı Cumhuriyetçi Birlik yemeğinde Türkiye'nin öncülerinin birlikte mücadele etmesini istedi.

Türkiye'de batı yanlısı bir turuncu devrim gerçekleştirilmesi mümkün değil diyen İsmail Hakkı Pekin, Amerikancı bir darbe de yapılamayacağını ifade etti.

Çok sayıda devetlinin bir araya geldiği yemeğe İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Ulusal Kanal Programcısı Mustafa Mutlu ve Gazeteci yazar Arslan Bulut gibi önemli isimler de şeref konuğu olarak katıldı.

Haber-Kamera: Bülent Ünal

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan, Fildişi Sahili'nde konuştu Gündem Kâinatın kulakları.. Gündem Mardin Nusaybin'de köprüye bombalı saldırı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selahattin Demirtaş hakkında suç duyurusu Gündem