İşte Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde nöbet tutan ailelerin isyanına ilişkin siyasi partilerin tutumu

Ailelerin feryadına Ak Parti'den yeni destekler var. Merkezi bir tavır almayan CHP'den gelen ilk açıklamada ise "çözüm süreci" mesajı verildi. CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu "sorunun çözümü siyasal platformlarda olur" dedi. İyi Parti ise hükümeti suçladı

Abone ol

İmamoğlu "çözüm süreci" destekçisi, CHP yönetimi ise sessiz. AK Parti'den destek, İyi Parti'den ise hükümeti hedef alan açıklamalar var.

Diyarbakır’da HDP İl Başkanlığı önünde evlatlarını isteyen aileler, nöbetlerine devam ediyor.

Anne ve babaların feryadına Meclis'teki partilerden kulak tıkayanlar da var destek verenler de. Ak Parti, sessizliğini koruyan CHP Genel Merkezi'ne tepkili. Anadolu Ajansı'na konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "ortaklık" vurgusu yaptı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da Ulusal Kanal’a özel açıklamalar yaptı.

Turan CHP'yi de eleştirdi.

CHP Genel Merkezi’nden Diyarbakırlı anneler hakkında açıklama gelmedi. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "çözüm süreci" mesajı verdi.

Ailelerin feryadına ilişkin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada Akşener, AK Parti'yi hedef aldı.

ulusal.com.tr

Diyarbakır direnişine destek büyüyor! "HDP suçüstü yakalanmıştır" Gündem Oğlu dağa götürülen babanın feryadı: Oğlum durma gel devlete teslim ol onlardan hayır gelmez Gündem İstanbul Yenikapı'ya hizmet fazlası iddiasıyla çekilen araçların akıbeti belirsiz Gündem Son dakika haberleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'daki anneler, faizler ve belediyelerde işten çıkarmalarla ilgili açıklama! "Birkaç haftaya Fırat'ın doğusunu öyle veya böyle ama mutlaka çözüm yoluna koyacağız" Gündem