MHP’de erken seçim hazırlığı

MHP’de erken seçim hazırlıkları başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli il başkanlarını erken seçim için Salı günü olağanüstü toplantıya çağırdı. Öte yandan AKP’nin seçim kabinesi için MHP’den bazı isimlere bakanlık teklif edeceği iddiasını Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan yalanladı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi'nde erken seçim hazırlıkları için düğmeye basıldı. MHP'de il başkanları erken seçim gündemiyle olağanüstü toplantıya çağrıldı.

MHP lideri Devlet Bahçeli il başkanlarının Salı günü Ankara'da olmasını istedi. MHP Genel Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan toplantıda, Bahçeli'nin il başkanlarına yaşanan süreci anlatarak erken seçim için hazırlanmalarını isteyeceği öğrenildi.

Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan seçim kabinesi ile ilgili partisi hakkındaki iddialara yanıt verdi. Milliyet Gazetesi’ne konuşan Adan, AKP’nin "MHP’de istenmeyen adam ilan edenlere bakanlık teklifi götüreceği" haberine tepki gösterdi. Adan, böyle bir teklif karşısında milletvekillerinin parti disiplinini göz ardı ederek farklı davranışa giremeyeceğini söyledi.

Adan, ne Cumhurbaşkanı’nın ne de Başbakan’ın böyle bir teklifi MHP’lilere götürmeye cesaretinin olmadığını savunan Adan, “Hiçbir MHP’li kırmızı plaka için ilkelerinden vazgeçmez” dedi.

ulusalkanal.com.tr

45 günlük süre bugün doluyor Gündem Vatan Partisi'nden önemli açıklama Gündem PKK’nın Avrupa sorumlularına dava Gündem HDPden ateşkes talebi Gündem