Erdoğan: ''Çıkılan yolun Batı taklitçiliğine dönüşmesi Cumhuriyet'in en büyük kaybıdır''

Son dönemde oldukça kritik açıklamalara imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde bu kez Türkiye'deki kontrolsüz batılılaşma vardı. Erdoğan, "Aklı hür, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirilmek üzere çıkılan yolun Batı taklitçiliğine dönüşmüş olması cumhuriyetimizin en büyük kaybıdır" dedi. Medya ile ilgili de dikkat çeken bir mesaj veren Cumhurbaşkanı, "Medyamız en modern alt yapıya sahip ama bizim sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

Abone ol

ABD ve İsrail planlarına karşı Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki kararlılığı. KKTC'deki seçimler, Ermenistan'ın Azerbaycan işgali ve Suriye'de yaşananlar.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan işte bu konularla ilgili son günlerde kritik mesajlar verdi. Türkiye'nin kuşatılmak istendiğini söyleyen Erdoğan, dış politika ve iç cephede birlik vurgusu yaptı.

İstanbul'daki İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi açılış töreninde konuşan Erdoğan'ın hedefinde bu kez Türkiye'deki kontrolsüz batılılaşma vardı.

Cumhuriyet dönemini hatırlattı Cumhurbaşkanı. Cumhuriyet'in en büyük kaybının yanlış batılılaşma anlayışı olduğunu vurguladı.

Medya da gündemindeydi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın. Medyayı eleştirdi, "sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor" dedi.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Zenginliklerimizi Avrupa ve ABD'nin kasasına akıtacak değiliz" Gündem Avcılar'daki kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı Gündem Sincar'daki PKK nereye gidecek? Gündem Rumlardan yeni kışkırtma Gündem