Ege İhracatçı Birlikleri Çin pazarına yoğunlaştı

Abone ol

Ege İhracatçı Birlikleri Çin pazarına yoğunlaştı. “Hedef Pazar: Çin” seminerinde ihracatçılara Çin pazarı ve giriş yolları anlatıldı.

Ege İhracatçı Birliği Başkanı Jak Eskinazi, Çin’in sunduğu ticari potansiyeli değerlendirmekte Türkiye’nin geç kaldığına vurgu yaptı. Eskinazi, Ege Bölgesi’nde yetişen katma değeri yüksek tarımsal ürünlerin Çin’e ihracatı için Çin Pazarlama Anonim Şirketi kurmak istediklerini söyledi.

Seminerinde sunum yapan Ticaret Bakanlığı Asya - Pasifik Daire Başkanı Hakan Akgün, Çin ile ticaret için eylem planı hazırlandığını açıkladı.

TÜSİAD Çin Network Üyesi Halil İbrahim Topal ise Çin ihracatçılara Çin iş kültürü hakkında bilgi verdi. Çin’de faaliyet gösteren “Bazaar Park”ın kurucusu LUO Ke, katılımcılara Çinlilerin Türkiye'ye ve Türk ürünlerine ve olan ilgisini aktardı ve deneyimlerini paylaştı.

HABER: UFUK AKKAYA

KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr

İKV’den AP’nin vize zammına tepki Ekonomi Türkiye'den 150 ülkeye meyve suyu ihracatı Ekonomi 19 Nisan 2019 Cuma dolar-euro ne kadar (Dolar/TL kurunda son durum - Dolar neden yükseliyor?) Ekonomi Ekonomist Selçuk Geçer'den Kıdem Tazminatı açıklaması Ekonomi