Digiturk ve Tivibu Kampanyası devam ediyor: Akademisyen, gazeteci ve siyasetçilerden tam destek

Ulusal Kanal'ın 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlattığı atılım kampanyasına toplumun her kesiminden destek geliyor. 24. dönem MHP milletvekili Özcan Yeniçeri, Yeni Şafak Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü ve Bizim TV GYY Şaban Sevinç, Ulusal Kanal'ın kampanyasına destek verdi.

Abone ol

Ulusal Kanal'ın, Türkiye'de en çok tercih edilen haber kanalı olma amacıyla başlattığı “5 milyon ev daha aydınlansın! Var mısın!” kampanyasına yurttaşların desteği devam ediyor. Digiturk ve Tivibu'nun yayın ağına girmek ve 20 milyon kişiye doğru haber ulaştırabilmek için 3.5 milyon TL'lik ihtiyacın giderilmesi gerekiyor. Kampanyaya desteğini bildiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, siyasetçi-akademisyen Özcan Yeniçeri, Bizim TV Genel Yeni Şafak Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu, Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Ulusal Kanal'ın FETÖ, PKK ve diğer pek çok önemli milli meselede hep en önde olduğuna dikkat çekti.

"VATAN SAVAŞI NEREDEYSE ULUSAL KANAL ORADA"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, Ulusal Kanal'ın Türkiye'nin milli mücadelesinde öncülerden biri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "1999'dan bu yana 20 yıldır verdiği mücadelelere baktığımız zaman vatan savaşı neredeyse Ulusal Kanal oradaydı. Ergenekon tertibine karşı FETÖ örgütüne karşı, PKK'ya karşı en önemli mücadelelerin önderliğini yaptı. Türkiye'nin mücadele ettiği her alanda vatanseverler seslerini Ulusal Kanal'dan duyurmaya devam etti. Önümüzde bir zaferler dönemi, zaferler çağı var. Bu zaferleri de bugün Karabağ zaferini duyduğumuz gibi, Ulusal Kanal'dan duyurabilmek için bütün yurttaşlarımızın desteğini bekliyoruz istiyoruz.”

"ULUSAL KANAL VAR OLSUN"

Siyasetçi-akademisyen Özcan Yeniçeri de Ulusal Kanal'da Türkiye'nin sorunlarının özgür bir ortamda tartışıldığını, aklıselimin hakim olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Bu kanalın yaşaması lazım. Kanalın yaşayabilmesi için de meşru temellerle hareket etmek gerekir. Yani iş adamları, birtakım sermaye odakları ile ortaya çıkan kanallar aynı zamanda o iş adamlarının çıkarlarını, sermayenin çıkarlarını sunmaktadırlar. Ulusal Kanal ise doğrudan halka gidiyor. Halktan talep ediyor ve imece usulüyle kendisini var etmeye çalışıyor. Ulusal Kanal var olsun. Ben de destekliyorum ve vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Vatandaşlarımız buna yeteri kadar destek versin ki milli bir televizyon kanalı yayın hayatına devam etsin.”

"TÜRKİYE NE ZAMAN DARA DÜŞSE..."

Ülke menfaati için çok sesliliğin önemine dikkat çeken Yeni Şafak Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu da şu ifadeleri kullandı: “Çok sesliliğin ne kadar önemli olduğunu ülke savunması açısından 15 Temmuz'da gördük. 15 Temmuz'da medyamızın çok sesliliği sayesinde büyük bir darbe girişimi ve işgal girişimi püskürtüldü. Türkiye'de çok seslilik içerisinde Ulusal Kanal 'ın özel bir yeri var. Ne zaman Türkiye dara düşse, Türkiye'ye karşı bir tehdit, saldırı olsa en yüksek ses Ulusal Kanal'dan çıkıyor. Bu kanalın çok daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam etmesi gerekir. Bu konuda kimse desteğini esirgememeli.”

"GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DESTEKLEYELİM"

Ulusal Kanal'ın yayın hayatına güçlenerek devam etmesi gerektiğini söyleyen Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ise şöyle konuştu: "Çünkü ülkemizde böyle özgür bir sese, herkesin düşüncesini özgürce paylaşabildiği bir kanala ihtiyaç var. Ulusal Kanal'ın bu ihtiyacı sağladığına ben bizzat tanıklık ediyorum. Burada yayına çıkıyoruz ve fikirlerimizi özgürce dile getiriyoruz. Türkiye'de maalesef bunu sağlayan televizyon kuruluşu sayısı çok sınırlı sayıda kaldı. Dolayısıyla Ulusal Kanal'ın daha da güçlenerek daha fazla platformda yer alarak, özellikle Digitürk'te yer alarak çok daha geniş kesimlere hitap etmesi gerek. Bu çerçevede izleyicilerinin Ulusal Kanal 'ı güçlü bir şekilde desteklemeleri gerekiyor.”

DESTEK OLMAK İÇİN

İŞ BANKASI GALATASARAY-BEYOĞLU ŞB.

HESAP NO: 1011-2078802

IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

HESAP ADI: İLETİŞİM GÖN. GÖREV VAKFI

İLETİŞİM: 0212 245 81 81

WHATSAPP: 0535 545 70 65

ulusal.com.tr

14 Kasım 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya Digiturk Ve Tivibu'ya giriyoruz: Türk gençliğinden Ulusal Kanal'a tam destek Medya 13 Kasım 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya Digiturk ve Tivibu'ya giriyoruz: Azerbaycan ve KKTC'den kampanyaya destek Medya